Защо ПМГ?

Защо ПМГ?В живота ни има неща, които избираме, и такива, които ни се случват. Учението в Райковската гимназия не е случаен избор. По-скоро е съзнателно ориентиране, път към утрето.

Прием

ПриемПМГ “Васил Левски” гр.Смолян предлага на своите възпитаници висококвалифициран преподавателски екип, благоприятна интелектуална среда.

Обучение

ОбучениеПрез настоящата 2016/2017 учебна година в ПМГ ”Васил Левски” се обучават 469 ученици в 20 паралелки. В момента в училището преподават 35 учители.

Връзка с нас

Връзка с насАдрес: ул. Никола Филипов 2

гр. Смолян 4700

Email: pmg_smolyan@abv.bg

Телефон: 0301 82902

Факс: 0301 82902

95 години ПМГ

Изложба "95 години Райковска гимназия"

  • ПДФ

Онлайн летопис на Райковската гимназия

  • ПДФ

2015 г. е 95-та за Райковската гимназия. По този повод и с осъзната отговорност към съхранението на спомени и факти от историята на гимназията – най-старото средно училище в Средните Родопи, на сайта на ПМГ „Васил Левски“ ще  публикуваме материали в онлайн летописна книга.

Ако имате емоционална връзка, незабравим спомен от младостта си и сте съпричастни към историята и съвремието на най-старото училище в Средните Родопи, очакваме да изпратите материали: снимки, спомени и др. на е-мейл адреса на училището: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Редакционна колегия в състав г-жа Емилия Узунова – старши учител по български език и литература и г-н Петър Данчев – старши учител по история ще популяризира изпратените матириали.

Конкурс за 95 годишнина на ПМГ

  • ПДФ

Бивши учители

  • ПДФ

Ангел Свирков

Димитър Петков

Георги Цочев

 

Намирате се в страница: Home